Udskriv

Workshop: Yin Yoga - Yin for Fordøjelsen

Holdnummer: 5895
Første møde: 21. august 2020 09:00
Ugedag: fredag
Status: Ledige pladser
Underviser: Carina Saatterup
 
Beskrivelse:

Workshop: YIN Yoga - "YIN FOR FORDØJELSEN"

Fredag d. 21/8 kl. 9.00-12.00

Styrk kroppens naturlige udrensning med stillinger som twister, komprimere og åbner dele af kroppen, hvor energi og fordøjelsen kan være stagneret eller blokeret. Du vil få teoretisk viden og fif til din hverdag om din krops naturlige rytme i forhold til fysisk aktivitet, mad og din søvnrytme. Disse elementer spiller alle en stor rolle i forhold til din fordøjelse og kroppens og sindets evne til at detoxe.

Yin yoga består af siddende, liggende stillinger som holdes mellem 3-5 minutter og er med til at skabe større elasticitet, plads og frihed i kroppen.

Yin yoga kan noget særligt med sin ro og fordybelse. Tiden til fordybelse giver sindet ro og får kroppen til at give slip på spændinger. 

Yin giver tid til at være med det som kan være svært, til at sanse og mærke dig selv. Yin giver næring til læren om accept og med det følelsen af større robusthed.

Ting tager tid og det glemmer vi nemt i en forhastet verden som jagter resultater. I yin yoga lønner tålmodighed sig, det er en forudsætningen, for at krop og sind får bevægefrihed og overskud til at tage sunde valg i hverdagen.

I undervisningen er der plads til spørgsmål og grin og som underviser er Carina uhøjtidelig og nysgerrig på sine elevers oplevelser af hvad Yin yoga gør for krop og sind. Faglighede er høj og undervisningen udogmatisk og i Carinas bog er Yin yoga ikke nødvendigvis en blid praksis, rolig ja, men det kan mærkes når der bliver taget hånd om kroppens skavanker og mindre mobile områder :-)

 

 
Lektioner: 4,00
Priser:
Kursuspris DKK 295,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
21-08-2020 09:00 21-08-2020 12:00 4,00 Tolderlundsvej 7 - lille sal - Nordisk Yoga