Udskriv

Workshop: Iyengar Yoga - Detaljens rolle i din yogapraksis

Holdnummer: 5401
Første møde: 22. september 2019 10:00
Ugedag: søndag
Status: Ledige pladser
Underviser: Elin Marie Døfler Bruun
 
Beskrivelse:

Iyengar Yoga - Detaljens rolle i din yogapraksis

Elin Marie Døfler Bruun deler denne søndag ud af sin store erfaring med Iyengar® yoga. Workshoppen er for alle, både Iyengar® yoga elever og dem, der normalt praktiserer en anden type yoga. Udgangspunktet er præcisionen og teknikkerne, som Iyengar® yoga er så kendt for og vi arbejder med detaljen i stillingerne på en måde, som opbygger udholdenhed, styrke, balance og mental koordination.

Detajlen

Detaljen er en uadskillelig bestanddel af Iyengar yogaen. Detaljen bliver yogapraksis og forhindrer, at asanas (øvelserne) forfalder til tom rutine, fordi man netop vedbliver med at forfine sin praksis med detaljen.  

For at have et godt helbred er det en nødvendighed, at man er i stand til at trække vejret ordentligt – dybt. For mange mennesker er vejrtrækningen ikke noget, de er bevidste om. Det er en af de vigtige detaljer, når man arbejder med yoga, og som vi vil have fokus på.

Program og pris

Formiddagen bliver med fokus på alignment i basisstillingerne, og hvordan du kan bruge redskaber til at placere kroppen korrekt og evt. arbejde med små skader og skavanker.

Om eftermiddagen arbejder vi med, hvordan man kan linke til mere avancerede stillinger, siddende stillinger, drejninger, bagud bøjninger og omvendte stillinger.

Alle niveauer er velkomne, men det er en fordel at have praktiseret yoga i en sæson. Undervisningen er dynamisk og inspirerende med personlige justeringer, som alle kan bruge i deres yoga praksis. Her er tid til teknik, præcision og nørderi og kurset er et godt supplement, hvis du går på andre yoga hold. 

Søndag d. 22. september kl. 10 – 13 pris: 375 kr. Og kl. 14 – 16 pris: 300 kr.

Deltag i hele workshoppen for kr. 625 kr. Sted: Tolderlundsvej 7

Underviser Elin Marie Døfler Bruun

Certificeret Iyengar® yoga lærer Elin Marie Døfler Bruun leder desuden Iyengar® yoga Årskurset, med henblik på fordybelse af din egen praksis, eller med henblik på at starte på Iyengar® yoga uddannelsen.

Hun har undervist siden sine tidlige ungdomsår og praktiseret yoga i mere end 25 år, er uddannet hos Senior Iyengar® yoga lærer Anette Lind-Dyrbye i Silkeborg og er i dag én af de højst Certificeret Iyengar® yoga lærere i Danmark på Junior Intermediate III niveau.

Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med kreditkort.

 

 
Lektioner: 8,00
Priser:
Eftermiddags workshop DKK 300,00
Formiddags workshop DKK 375,00
Hele workshoppen DKK 625,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
22-09-2019 10:00 22-09-2019 16:00 8,00 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga