Udskriv

Meditativ rejse i den indre krop m. Mikrobevægelser i mild varme

Holdnummer: 5318
Første møde: 31. marts 2019 12:00
Ugedag: søndag
Status: Ledige pladser
Underviser: Rikke Nørbo
 
Beskrivelse:

Meditativ rejse i den indre krop med Mikrobevægelser 

25 graders varme

Åndedrættet flyder i harmoni med bevægelsen gennem denne sanseorienterede oplevelsesrejse.

Varmen i ”Hotten” pakker dig ind, så du kan give dig hen i trygge og rolige omgivelser. Varmen kommer fra infrarøde varmepaneler, der hænger i loftet.

Det er den slags varme, der også bliver brugt til terapi for at afhjælpe problemer med led, slidgigt, hud, forhøjet blodtryk og til at lindre for patienter med cancer og sklerose.

Mikrobevægelser giver en værdifuld indsigt i betydningen af hvordan du bevæger dig og er en unik måde at lære hvor effektfuld bittesmå tiltag kan være.

Du guides i meditativt at udføre og iagttage en bestemt bevægelse. Ved med helt små og langsomme bevægelser at udforske din krop. Opleve og acceptere dens begrænsninger, slippe pres og forventninger og bare være i det som er. Det er her der kan opstå en åbning så bevægelsen måske bliver længere eller dybere eller på anden måde anderledes end tidligere. De små bevægelser vil samtidig bevirke en afspænding i andre dele af kroppen.

Du får ro og plads til at opleve et område ad gangen og bliver på den måde ført væk fra det ego som kan komme til at fylde når vi har fokus på hvordan noget skal se ud fremfor hvordan det opleves.

Mikrobevægelser giver fornyet energi gennem denne dybe afspændthed der sker når vi flytter fokus fra tanker til sanser. Især følesansen for muskler og led (kinæstetisk sans), berøringssansen (taktilsansen) og ligevægtssansen (vestibulærsansen) bliver skærpet.

Alle kan deltage!

Jeg har efter min uddannelse som Hatha yogalærer studeret mikrobevægelser hos Eva Ingrid Westhof, som har udviklet teknikken for mere end 12 år siden. 

Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling via kreditkort.

 
Lektioner: 2,50
Priser:
Kursuspris DKK 225,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
31-03-2019 12:00 31-03-2019 14:00 2,50 HOTTEN, Buchwaldsgade 35, kld. - Nordisk Yoga