Udskriv

Fødselsworkshop for dig og din partner

Holdnummer: 5340
Første møde: 15. december 2019 16:30
Ugedag: søndag
Status: Ledige pladser
Underviser: Maria Lundgaard
 
Beskrivelse:

Denne workshop handler om den store begivenhed, som I snart skal opleve sammen.

 

Her har du og din partner mulighed for høre om mange af de teknikker, som vi arbejde med på gravidholdene. Med fokus på, hvordan man bliver den bedste fødselshjælper. De fysiske øvelser kan bruges under fødslens forskellige faser. Der er øvelser man kan lave under ve-arbejdet som er spændings frigivende, smertelindrende og hjælper babyen frem. Andre øvelser og stillinger er gode i pressefasen. Ved de fleste øvelser er der også noget partneren kan gøre, for at hjælpe til.  Under fødslen kan man opleve, at lige så fysisk krævende det kan være, er det også et mentalt stykke arbejde at bevare roen og koncentrationen gennem måske mange timer. Her vil åndedrættet hjælpe.

I vil blive instrueret i forskellige åndedræts teknikker til fødslens forskellige faser. Det er en stor hjælp at partneren kender til disse teknikker, så man kan være med til at holde rytmen og fokuseringen. Som med så meget andet, bliver det lettere jo bedre forberedt man er. Så kom og bliv forberedt så I bare kan glæde jer til den store dag.

 

Pris: 295 kr. pr. par. 

Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med kreditkort.

 
Lektioner: 2,50
Pris:
Kursuspris DKK 295,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
15-12-2019 16:30 15-12-2019 18:25 2,50 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga