Udskriv

YIN-søndag

Holdnummer: 5623
Første møde: 23. februar 2020 14:00
Ugedag: søndag
Status: Ledige pladser
Underviser: Carina Saatterup
 
Beskrivelse:

YIN-YOGA m Carina. 

Yin Yoga -Alle kan være med.
• Yin Yoga- liggende og siddende stillinger der holdes 3-5 minutter. 
Yin Yoga øger fleksibilitet og smidighed.
• Yin Yoga er aktiv restitution.
• Effektivt mod stress-mindfullness med kroppen. 
Yin Yoga har healende og lindrende virkning på skader som løberknæ, akillessenebetændelse, hælspore og meget mere. 

I det fysiske aspekt arbejdes der i Yin Yoga med hele kroppens bindevæv. 7% af kroppen består af bindevæv. Når bindevævet er blødt og elastisk giver det plads til muskler og knogler, som derved får bedre og mere bevægelsesfrihed. Ved de lange afslappede stræk og kompressioner i Yin yoga frigives de naturlige fibre kollagen og elastan, der holder kroppen fugtig indefra. Det virker som olie til dine sener og led, som derved strækker sig nemmere. Har du skade, har yin yoga en helende og genopbyggende effekt. Ved at holde liggende og siddende stillinger i 3-5 minutter løsnes kroppens bindevæv (også kaldet fascia). Yin yoga foregår roligt og har en markant virkning på stress, da kroppens parasympatiske nervesystem automatisk tager over efter få øvelser. Når det sker bliver åndedrættet roligt og tankerne mere harmoniske. Derfor kan yin yoga kaldes mindfullness med kroppen, da øvelserne giver en meditativ virkning. Når man dyrker yin yoga opnås samme restituerende effekt som ved søvn og derfor kan yin yoga anvendes som en form for aktiv restitution. Ved stress eller efter svær sygdom er yin yogaen et godt redskab til ”at komme sig” og en let måde at sørge for at være tanket op og måske med tiden giver en større forståelse for nødvendigheden af at leve mere i balance mellem aktivitet og hvile.  

Yin yoga giver hurtigt en forbedret fleksibilitet omkring kroppens led og derfor kan yin yoga forbedrer sportspræstationer, fremme balance og styrke korrekt kropsholdning. 

Tilmelding nødvendig.

Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med kreditkort.

 

 
Lektioner: 3,00
Priser:
Kursuspris DKK 175,00
Pensionist/Efterlønner DKK 150,00
Studerende/SU berettiget DKK 150,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
23-02-2020 14:00 23-02-2020 16:00 3,00 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga