Udskriv

Yin Yoga - Shine From Within med healende lyd v/Martin Delfs & Karmel Perran

Holdnummer: 5630
Første møde: 22. marts 2020 11:00
Ugedag: søndag
Status: Ledige pladser
Undervisere: Martin Delfs
Karmel Perran
 
Beskrivelse:

Yin Yoga - Shine From Within med healende lyd v/Martin Delfs & Karmel Perran

Det er en stor glæde at Martin Delfs fra København igen har sagt ja til at komme til Odense. Martin laver hands-on yin yoga og hans workshops er af en helt særlig karat. Gå ikke glip af muligheden. 

Martin og  Karmel, som er lydhealer, har mødt hinanden igennem Lars Muhl's arbejde og vil samskabe rummet og den healende lyd. 

Vi skaber et Op-løftende, roligt, helende og be-livende rum. Martin Delfs guider åndedrætsøvelser, yin yoga stillinger og laver lydhealing.  Fokus vil være langsommelighed, nærvær og jordforbindelse og balance.  Vi skaber forbindelse til de kvaliteter og det himmerige, der altid er tilgængelige inden i os (Malkoota d'shmaya) og som vi ofte søger uden for os selv. Kort sagt: Vi skaber kontakt til vores egen GPS.  

Yin yogaen med lydhealing af Martin afsluttes med dybdeafspændende lydrejse ved Karmel og hendes magiske alkymiske healende krystalsyngeskåle. Ligesom hun laver underbyggende lydmomenter under yogaen sammen med Martin. Martin Delfs har været yoga instruktør, healer og deep tissue massør i en årrække, lige som han også er uddannet i healende lyd og mystik.  Han er til dagligt at finde på NOR og Whole House i København, hvor hans workshops er meget populære.  

Karmel fra Karmel's Sound Universe er sanger og healer og har specialiseret sig i Heart Song, healende intuitiv sang og alkymiske krystalsyngeskåle med klange og vibrationer, der åbner dybt i hjerte, sjæl og sind. Karmel er meditationslærer og laver meditationskoncerter på Fyn og i København og studerer lydmedicin. 

Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten.

 
Lektioner: 4,00
Priser:
Kursuspris DKK 350,00
Pensionist/Efterlønner DKK 300,00
Studerende/SU berettiget DKK 300,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
22-03-2020 11:00 22-03-2020 14:00 4,00 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga