Udskriv

Ashtanga Yoga - fordybelsesworkshop

Holdnummer: 5496
Første møde: 5. oktober 2019 09:30
Ugedag: lørdag
Status: Ledige pladser
Underviser: Michelle Nora Lind
 
Beskrivelse:

Workshop: Ashtanga Yoga - fordybelsesworkshop

Denne workshop tager udgangspunkt i Ashtanga Yoga Primary Series. Vi dykker ned i de store temaer, som serien kommer omkring, særligt foroverbøjninger, hoftesmidighed, core styrke og balance, herunder hovedstand i forskellige variationer. 

Ashtanga Yoga er en fysisk udfordrende praksis, som kan være krævende også mentalt - og der vil være fokus på hvordan du gennem åndedrættets rytme kan lære at lytte til din krop, og vide hvornår du skal “køre på” og hvornår det er tid til at sætte en grænse, så din praksis bliver stabil og velgørende. Der kan være stor forskel fra dag til dag, både i krop og sind, og der kan være ændringer i livet, som gør at praksissen må tilpasses.

Det er ikke et must at kende stillingerne til fulde, men forhåndskendskab til yoga er en fordel til denne workshop - kontakt mig ved spørgsmål. Har du særlige hensyn eller skader, så fortæl mig gerne om det ved tilmelding. 

Om Michelle: 

For mig som menneske i det moderne samfund, er yoga en vej til fordybelse. Yoga giver mig ro, samtidig med at jeg styrker min krop og lærer mig selv bedre at kende.

Udover min passion for yoga, dyrker og lever jeg af min passion for musik – jeg er klassisk sanger. Yoga har givet mig styrke og fleksibilitet, både kropsligt, men også mentalt i forhold til at tackle situationer som opstår i livet. Mit kendskab til stemmens og kroppens brug i forhold til sang, hænger fantastisk sammen med måden at træne krop og sind på i yoga. 

Jeg er uddannet i Mysore, Indien – 200h Ashtanga Teacher Training, og tager løbende på kurser, senest med Kino MacGregor, Sharath Jois and David Swenson.

Ønsker du at tilmelde dig workshoppen, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten.  Betaling med kreditkort.

 

 

 
Lektioner: 3,50
Priser:
Kursuspris DKK 250,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
05-10-2019 09:30 05-10-2019 12:00 3,50 Tolderlundsvej 7 - lille sal - Nordisk Yoga