Udskriv

Workshop: Yin Yoga - Lad Batterierne Op

Holdnummer: 5894
Første møde: 20. august 2020 16:30
Ugedag: torsdag
Status: Ledige pladser
Underviser: Carina Saatterup
 
Beskrivelse:

Workshop: YIN Yoga - "LAD BATTERIERNE OP YIN"

Torsdag d. 20/8 kl. 16.30-19.30

Vi vil fordybe os i Yin yogaens mere indadvendte stillinger, så du får restitueret krop og sind. Indledningsvis og undervejs gennem klassen krydres den med teoretisk input og fif til at skabe pauser i hverdagen og forkæle dig selv. Du vil få håndgribelige redskaber som kan implementeres i din hverdag, så du kan finde større ro og overskud.

Yin yoga består af siddende, liggende stillinger som holdes mellem 3-5 minutter og er med til at skabe større elasticitet, plads og frihed i kroppen. 

Tiden til fordybelse giver sindet ro og får kroppen til at give slip på spændinger. 

Yin giver tid til at være med det som kan være svært, til at sanse og mærke dig selv. Yin giver næring til læren om accept og med det følelsen af større robusthed.

Ting tager tid og det glemmer vi nemt i en forhastet verden som jagter resultater. I yin yoga lønner tålmodighed sig, det er en forudsætningen, for at krop og sind får bevægefrihed og overskud til at tage sunde valg i hverdagen.

I undervisningen er der plads til spørgsmål og grin og som underviser er Carina uhøjtidelig og nysgerrig på sine elevers oplevelser af hvad Yin yoga gør for krop og sind. Faglighede er høj og undervisningen udogmatisk og i Carinas bog er Yin yoga ikke nødvendigvis en blid praksis, rolig ja, men det kan mærkes når der bliver taget hånd om kroppens skavanker og mindre mobile områder :-)

 

 
Lektioner: 4,00
Priser:
Kursuspris DKK 295,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
20-08-2020 16:30 20-08-2020 19:30 4,00 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga