Udskriv

Meditativ rejse i den indre krop m. Mikrobevægelser

Holdnummer: 5524
Første møde: 14. marts 2020 13:00
Ugedag: lørdag
Status: Ledige pladser
Underviser: Rikke Nørbo
 
Beskrivelse:

 

Meditativ rejse i den indre krop med Mikrobevægelser

 

Mikrobevægelser giver en værdifuld indsigt i betydningen af hvordan du bevæger dig og er en unik måde at lære hvor effektfuld bittesmå tiltag kan være. Effektfuld i form af mindre smerte, mindre spænding medførende mere frihed og afspændthed i krop og sind.

Du guides i meditativt at udføre og iagtage en bestemt bevægelse. Ved med helt små og langsomme bevægelser at udforke din krop. Opleve og acceptere dens begrænsninger, slippe pres og forventninger og bare være i det som er. Det er her der kan opstå en åbning så bevægelsen måske bliver længere, dybere eller på anden måde anderledes end tidligere og vil samtidig medføre afspænding i andre dele af kroppen. 

Især følesansen for muskler, led og faschia/bindevæv (kinæstetist sans), berøringssansen (taktilsansen) og ligevægtssansen (vestibulærsansen) bliver skærpet i arbejdet med mikrobevægelser. 

Du får ro og plads til at opleve et område ad gangen og bliver på den måde ført væk fra det ego som kan komme til at fylde når vi har fokus på hvordan noget skal se ud fremfor hvordan det opleves. 

Mikrobevægelser giver fornyet energi gennem denne dybe afspændthed der sker når vi flytter fokus fra tanker til sanser.Mikrobevægelser er for alle!!! 

Rikke er uddannet Hatha yogalærer med overbygning i Yogaterapi. Rikke har studeret og lært at undervise i mikrobevægelser igennem private studier hos Eva Ingrid Westhof, som har udviklet teknikken for mere end 16 år siden. 

Underviser: Rikke Nørbo.  

Ønsker du at tilmelde dig workshoppen, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Betaling med kreditkort.

 
Lektioner: 2,75
Priser:
Kursuspris DKK 195,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
14-03-2020 13:00 14-03-2020 15:00 2,75 Tolderlundsvej 7 - lille sal - Nordisk Yoga