Udskriv

Workshop: Kundalini Yoga - fokus på stress & træthedsrelaterede sygdomme

Holdnummer: 5485
Første møde: 30. august 2019 17:00
Ugedag: fredag
Status: Ledige pladser
Underviser: Milo Lukas Witt
 
Beskrivelse:

 Kundalini Yoga fredag 30. august 17:00 – 20:00

Denne workshop vil være en grundlæggende undervisning i Kundalini Yoga. Der arbejdes denne fredag særligt med fokus på hvad Kundalini Yoga kan gøre inden for alt der omhandler STRESS og træthedsrelaterede sygdomme. Undervisning henvender sig til dig der er interesseret i både forebyggende yogasæt og hvis du er ramt af stress og har brug for nogle redskaber her og nu. Efter denne undervisning vil du kunne tage teknikker med dig hjem og anvende hjemme hos dig selv.

 Kundalini Yoga undervises jævnfør Yogi Bhajan og det er en teknik, en videnskab om du vil, der arbejder for at du får styrket dit nervesystem, skaber en stærkere relation til dig selv og til din egen energi.

 Det er en dynamisk yogaform der arbejder med bevægelse, vejrtrækning og meditation, der kan forekomme lyd i form af mantra, samt afspænding. Kundalini Yoga består af nøje sammensatte kombinationer der samlet set har en effekt.

Milo Lukas Witt

Jeg underviser i Kundalini Yoga og Energi Yoga og arbejder med DNA Rememberance.

 Jeg er uddannet Kundalini Yogalærer Level 1 & Level 2. Reiki Healer 1 & 2. Har adskillige internationale kurser bag mig i DNA Rememberance teknikker. Underviser fast i eget yogastudie på Frederiksberg og har undervist mere end 4000 timers yoga. Mit fokus ligger på at forbedre din sundhed og øge dit selvværd, øge din selvtillid og øge din kærligheden til dig selv. Har gennemført KRI certificeret Teacher’s Training Level 1 og Level 2 indenfor Kundalini Yoga. Jeg organiserer og leder Teacher Training Level 1 og Teacher Training Level 2 i eget yogastudie på Frederiksberg, www.dalgasyoga.dk

 For mig personligt har jeg været vidt omkring i forskellige teknikker igennem mere end 25 år. Jeg har været i Ashram i Indien, jeg har deltaget i kurser hos Shamaner i Syd Amerika, i Kurser hos Indianer i de Californiske Skove, Moder Jord kurser hos Kanaka Maolier på vulkanerne på Hawaii og meget mere kan tilføjes. Men for mig personligt er det eneste der virkelig har battet: KUNDALINI YOGA – her oplever du en teknik der arbejder fysisk, mentalt og spirituelt og du lærer at løfte dig selv, fremfor at forsøge at læne sig op ad en Guru, Mester, Præst…. I mine undervisninger guider jeg dig kyndigt og sikkert OG OVER ALT frem til forbedret sundhed, øget selvtillid, øget selvværd og vigtigst af alt guider jeg dig til en større kærlighed til dig selv.

 Jeg glæder mig til at se dig.

 Bedste hilsner, Lukas

 
Lektioner: 4,00
Priser:
Kursuspris DKK 225,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
30-08-2019 17:00 30-08-2019 20:00 4,00 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga