Udskriv

Workshop: Yin Yoga - Fra Tå til Top

Holdnummer: 5892
Første møde: 18. august 2020 16:30
Ugedag: tirsdag
Status: Ledige pladser
Underviser: Carina Saatterup
 
Beskrivelse:

Workshop: YIN Yoga - "FRA TÅ TIL TOP"

Tirsdag d. 18/8 kl. 16.30-19.30

Workshoppen er et mix af teori og praksis, hvor vi kommer hele kroppen igennem, fra tå til top. Vi vil starter med det vigtigste, vores fundament og derfra arbejder vi kroppen igennem i et fordybende og roligt tempo, krydret med teoretisk input.

Yin yoga består af siddende, liggende stillinger som holdes mellem 3-5 minutter og er med til at skabe større elasticitet, plads og frihed i kroppen. 

Yin yoga kan noget særligt med sin ro og fordybelse. 

Tiden til fordybelse giver sindet ro og får kroppen til at give slip på spændinger. 

Yin giver tid til at være med det som kan være svært, til at sanse og mærke dig selv. Yin giver næring til læren om accept og med det følelsen af større robusthed.

Ting tager tid og det glemmer vi nemt i en forhastet verden som jagter resultater. I yin yoga lønner tålmodighed sig, det er en forudsætningen, for at krop og sind får bevægefrihed og overskud til at tage sunde valg i hverdagen.

I undervisningen er der plads til spørgsmål og grin og som underviser er Carina uhøjtidelig og nysgerrig på sine elevers oplevelser af hvad Yin yoga gør for krop og sind. Faglighede er høj og undervisningen udogmatisk og i Carinas bog er Yin yoga ikke nødvendigvis en blid praksis, rolig ja, men det kan mærkes når der bliver taget hånd om kroppens skavanker og mindre mobile områder :-)

 
Lektioner: 4,00
Priser:
Kursuspris DKK 295,00
Tilmeld
Tilbage

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokation
18-08-2020 16:30 18-08-2020 19:30 4,00 Tolderlundsvej 7 - stor sal - Nordisk Yoga