Udskriv

Fødselsforberedelse for par

  Vi fra Nordisk Yoga glæder os meget til, at vi igen kan mødes til almindelig undervisning fra d. 21/5.

  Indtil da, kan du have glæde af de 3 videoer, som Maria har lavet, så du stadig kan forberede dig hjemme hos dig selv. Din partner kan være med på sidelinjen, for det er godt at være fælles om forberedelserne og der er flere øvelser, hvor din partner, kan være til stor hjælp.

  En fødsel kan være en af de største og mest krævende oplevelser i vores liv – også den mest fantastiske! Det kræver stort mod og hengivelse, at give sig hen til fødslens grænseoverskridende kræfter, derfor vil du have stor gavn af at være forberedt fysisk som mentalt.

  Videoerne er delt op, så de dækker forskellige faser af fødselsforløbet.

  1. del – De første tegn på fødsel og latensfasen, hvor du åbner dig de første 1-3 cm. Det at gå ind i et mentalt føderum. Åndedrættet og afspænding.

  2. del – Den aktive del af fødslen. Hvordan du kan forberede dig på stillinger og bevægelser, som åbner kroppen. De kan være med til at lette åbningsfasen og være smertelindrende – især i samarbejde med din partner.

  3. del – Presseveer og gispeåndedrættet. Den indre Urkvinde og den sidste del af fødslen, hvor dit barn skal til at bevæge sig ud gennem skeden. Hvordan du holder døren åben og finder jordforbindelse i forskellige stillinger.  

  Stor tak til min datter Astrid for tålmodigt at lege den gravide.

  Vil du gerne modtage link til de 3 videoer, skal du skrive en mail til info@nordiskyoga.dk. Pris 295 kr.   

   


  Hold nrHold navnUnderviserUgedagStart datoStart tidSlut datoSlut tidUndervisningssted adressePrisStatus
  Der er ingen aktuelle hold i denne kategori!