Henrik Andersen

Hvad er hemmeligheden om Konnakol?
Hvordan kan det være, at inden for de sidste 5 år er konnakol blevet en global trend blandt nogle af verdens dygtigste musikere?

Intet er mere kraftfuldt end en ny ide som vender alt det kendte på hovedet.
Sådan virker Konnakol – det skal simpelthen opleves eller prøves af alle musikelskere. Henrik Andersens passionen er rytmer og hans mission er bringe bevisthed om rytmik til alle som vil lytte.Velkommen til musikken og rytmens verden!
Du kan møde og komme i dialog med Henrik Andersen om Konnakol, om rytmens kraft og dens betydning for musikken.

"Jeg hørte Konnakol første gang for 30 år siden på en ”Shakti” plade. Det var mig en gåde hvordan musikerne bar sig ad med at ”rappe” så hurtigt og præcist. Få år efter oplevede jeg guitar legenden John McLaughlin live i Montmartre sammen med percussionisten Trilok Gurtu: Deres optræden og især deres Konnakol var ”mindblowing”. Konnakol er ikke bare imponerende lyde. Det er videnskab og verdens bedste metode til at håndtere og arbejde med kompleks rytmik." Henrik Andersen.
Henrik Andersen er en af verdens førende eksperter indenfor Konnakol, han har fået stor anerkendelse og respekt inden for klassisk indisk musik fordi han som outsider har vist nye retninger og fornyelse inden for deres urgamle tradition.
Du kan se mere on Henrik Andersen på: www.Henrikandersenmusic.com

Tilmeld
Holdnummer:
18706
Status:
Tilmeldingsklar
Første møde:
30-08-2018 19:00:00
Mødegange:
1
Lektioner:
2,00
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 75,00
Start
Slut
Lektioner
Lokale
Sted
30-08-2018 19:00:00
30-08-2018 21:00:00
2,00
Byens Hus
Byens Hus
Adresse:
Byens Hus
Stændertorvet 1 D
4000
Roskilde